#Institucional PREMIUMs 2022

22

Agosto

Letrot presenta el calendari de carreres Premium internacionals 2022

El divendres 20 d'agost, va tenir lloc a Cabourg la reunió anual amb Letrot per informar-nos del calendari de carreres Premium del 2022

El calendari de carreres Premium per Son Pardo pel 2022, no presenta variacions significatives al del 2021.

47 reunions i 190 carreres és el calendari que Letrot ha presentat als membres de la Federació presents a la reunió i que va amb la mateixa línia dels calendaris dels darrers tres anys.

Les carreres Premium organitzades a Son Pardo en aquesta darrera temporada, han sofert una forta reducció de l’activitat del joc, principalment degut a les restriccions que ha patit França durant aquesta darrera tardor i hivern. No obstant això, les carreres Premium de Son Pardo han mantingut unes dotacions econòmiques raonables enfront d’altres països col·laboradors amb Letrot.

La darrera temporada de carreres Premium va acabar amb un augment del joc a les carreres, tornant a tenir una activitat similar a la d’abans de la pandèmia.

Els objectius marcats per a la temporada vinent, van encaminats en la materialització de la recuperació del volum del joc, en obtenir un mínim de 12 participants en cada carrera Premium i augmentar les dotacions de les carreres.

El calendari de carreres Premium serà tractat amb l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca amb la finalitat de confeccionar tot el calendari 2022.